Количка

0 артикула
Начало Марки

HELVETIA

Филтри
HELVETIA

HELVETIA

HM Helvetia Meble Sp. z o.o. е основана през 1991г. и е част от международния мебелен холдинг - IMS Group. Производителят е специализиран в производството на мебели за всекидневна, трапезария, спалня, както и мебели за младежки стаи и гардероби.


В началото на дейността спалните бяха основният асортимент, но в момента Helvetia предлага 120 колекции, предлагани в близо 80 цветови комбинации. За производството и декорацията на мебелите се акцентира върху ламинирани фолиа устойчиви на драскотини и слънчева светлина, висококачествени ПДЧ плоскости с голяма плътност, гланцирани повърхности, MDF плоскости с мембранно покритие и стъкло.

Понастоящем във фирмата работят близо 500 души, а площите заемат 9 500 м2 производствена площ и 5500 м2 складова площ (6-етажен склад с високи стелажи и 3500 клетки). За месец се изразходват средно 2600 м3 ПДЧ за производство (т.е. около 180 000 м2 - 18 хектара).

Интересният и модерен дизайн в комбинация с високото качество правят мебели на Helvetia успешно продаваеми не само в Полша, но и в почти всички европейски страни, както и в Азия (Казахстан, Узбекистан, Монголия) и Северна Америка (САЩ и Канада).

Качеството на продукти на Helvetia се основава предимно на висококвалифициран персонал, но и на най-новите технологии и материали, използвани в производството. Всяка година се наблюдава ръст на продажбите, изграждайки доверие в клиентите и непрекъснато подобрявайки дистрибуторската мрежа.

Част от тази дистрибуторска мрежа е и нашата компания - Интеро БГ ООД. Ние сме носители на ексклузивните права за дистрибуция на мебелите на Helvetia за територията на България. Освен на нашия интернет сайт продуктите на Helvetia можете да откриете и в партньорската ни мрежа. Повече информация за оторизираните ни дистрибутори ще намерите тук.

845

продукти

Продукти

Страница 1 от 71
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»